NOVÁ KOLEKCE JARO/LÉTO 2023

20. března 2023 – den, kdy oficiálně začíná jaro. S tím spojené teplotní změny nás, matky, donutí opět dětem protřídit šatník. Často to necháváme na poslední chvíli a poté zběsile nakupujeme nové oblečení, protože z toho starého dítě vyrostlo a nemá co na sebe. Je tedy třeba ratolesti připravit na novou sezónu a vybavit je nejen pohodlnými a praktickými kousky, ale také nejnovějšími trendy. Musíme přece děti učit vkusu a stylu již od útlého věku, ne? Ne nadarmo se říká, že děti jsou naše vizitka. Ještě než ale začnete jančit, jak nestíháte a vše je dnes drahé, přicházíme my, a to s novou kolekcí značky Mayoral – NOVINKY jaro/léto 2023.

 

Naším úkolem je ukázat Vám perfektní spojení stylu, pohodlí a kvality za přijatelné ceny. S novou kolekcí jaro/léto od značky Mayoral nemůžete šlápnout vedle v žádné věkové kategorii Vašich dětí od miminek až po juniory. Nově jsme do našeho sortimentu zařadili plavky, a tak se můžete těšit na vyladěné léto u moře, a nebo u rybníku.

Podívejte se na sladěnou kolekci obsahující bundičky, svetry, trička, kalhoty, mikiny, šaty, sukně, kraťasy, soupravy a nově i plavky.

Pro perfektní vzhled Vám rádi ukážeme, jak naše kousky kombinovat. Inspirujte se na našich sociálních sítích – Instagramu, Facebooku nebo TikToku.

Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem. Kontaktujte nás.

Vaše Petra

za tým HappyTeddy