NOVÁ KOLEKCE PODZIM/ZIMA 2023

A je to zase tady – polovina srpna a s tím blížící se konec letních prázdnin. Děti se pomalu chystají do škol a školek a pro nás, maminky, to znamená jediné – další třídění a příprava šatníku na nové období a právě proto jsme tu zase my s novou kolekcí od značky Mayoral podzim/zima.

Dali jsme si záležet a vybrali pro vás neskutečné pecky, které vaše děti budou nadšeně nosit a navíc zůstanou v pohodlí.

Těšit se můžete na novinky pro nejmenší miminka – body, pyžamka, soupravy. Na své si přijdou i větší děti, školáčci i školáci. Moderní bundičky, džíny, trika, svetry, soupravy i tepláky potěší téměř všechny věkové kategorie.

Velkou novinkou je i zařazení nové značky Jamiks, o které jsme vás informovali v předchozím článku. Není tedy nouze o doladění outfitu kvalitními a moderními čepicemi a dalšími doplňky.

Podívejte se na sladěnou kolekci obsahující bundičky, svetry, trička, kalhoty, mikiny, šaty, sukně, soupravy, body a nově i čepice, ponožky a šály!

Pro perfektní vzhled Vám rádi ukážeme, jak naše kousky kombinovat. Inspirujte se na našich sociálních sítích – Instagramu a Facebooku. :-)

Rádi Vám poradíme a pomůžeme s výběrem! Kontaktujte nás – kdykoliv. Jsme tu pro Vás.

P.S. Pokud ještě nejste členem HappyTeddy Family, určitě se zapojte – získáte pravidelné slevy na vaše nákupy a zároveň budete vědět o všech novinkách a akcích přednostně.

Vaše Petra

Tým HappyTeddy